Κλόνισε ο θάνατος του 31χρονου αστυνομικού, που αρχικά τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας κατά τη διάρκεια σύγκρουσης οπαδών και οργάνων της τάξης, το αθλητικό οικοσύστημα στα ημέτερα

Οι Super League, ΕΠΟ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξέδωσαν συλλυπητηρίες ανακοινώσεις για το θλιβερό συμβάν, το οποίο έφερε αναταράξεις στον ελληνικό αθλητισμό. 

Η ανακοινώση της Super League


Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με ψήφισμά του, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να στηρίξει ηθικά και υλικά την Οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη θεσμική εκπροσώπηση της διοργανώτριας αρχής στην εξόδιο ακολουθία, από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος και μάλιστα σε αθλητικό γεγονός. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στην ευρύτερη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού


Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος.