Καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο δεν θα μπορούσαν να δεχτούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Τούμπα, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της εξαιρετικά πετυχημένης συνεργασίας τους που ουσιαστικά άλλαξε την αγωνιστική μοίρα του “Δικέφαλου του Βορρά” τα τελευταία χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού με τους Θεσσαλονικείς έληγε το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο Λουτσέσκου δεν ήθελαν να μετατραπούν σε σίριαλ οι διαπραγματεύσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου που άλλαξε την ιστορία του

Με ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, ο Ρουμάνος θεωρείται ήδη ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, ενώ με το προ ημερών 6-0 επί της Κηφισιάς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ (96 σε 146 παιχνίδια),, προσπερνώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ταυτόχρονα, με τα δώδεκα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στην Ευρώπη, έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία της ομάδας.

Επιπλέον η φετινή εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League αποτελεί θεμέλιο μιας ιστορικής ευρωπαϊκής διάκρισης, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους “16” της διοργάνωσης, κυνηγώντας να φτάσουν τουλάχιστον ένα βήμα μακρύτερα από την προηγούμενη διάκριση που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά.

“Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου. Είμαι μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας. Είμαι εδώ για σχεδόν πέντε χρόνια, τη μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Έμεινα στην Ραπίντ τέσσερα χρόνια, επίσης από δύο θητείες. Ταυτίζομαι με τη μαχητικότητα αυτής της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μου, γιατί ο κόσμος περιμένει ακόμα πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, αλλά ότι το δέχομαι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο. Είναι μέρος του εαυτού μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά”, είχε δηλώσει πρόσφατα ο Λουτσέσκου και όπως φαίνεται κάνει τα λόγια του πραγματικότητα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν τη γραπτή επικύρωση της συμφωνίας

Προς το παρόν δεν υπάρχει γραπτή επικύρωση της συμφωνίας, αλλά μια πολύ ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε Σαββίδη – Λουτσέσκου που θα επισφραγιστεί με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με την επιστροφή του Ρουμάνου στη Θεσσαλονίκη. Η είδηση πάντως μοιάζει επιβεβαιωμένη και σκορπά θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους του ΠΑΟΚ σε μια σεζόν που η ομάδα τους βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και προβάλλει τουλάχιστον ως ισότιμη διεκδικήτρια του φετινού τίτλου της Super League.