Ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό που τον έστειλε στην κορυφή της Super League αλλά έξαλλος για τη διαιτησία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφού δεν άφησε καν τον δημοσιογράφο να του κάνει κάποια ερώτηση θέλοντας να τοποθετηθεί μόνος του, αναρωτήθηκε για τα κίνητρα των ξένων διαιτητών που επιλέγονται να σφυρίξουν τόσο σημαντικά ντέρμπι και ανέφερε πως με τον τρόπο που σφυρίζουν μπορούν να αλλοιώσουν την εξέλιξη του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου, δίνοντας ως παράδειγμα τη διαιτησία στο παιχνίδι των "πράσινων" κόντρα στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος προπονητής διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του πέναλτι στον Μπακασέτα χαρακτηρίζοντάς το "ανύπαρκτο", για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γέντβαϊ ο οποίος λίγο έλειψε να ορίσει τη μοίρα του αγώνα χάνοντας τεράστια ευκαιρία στα τελευταία λεπτά και για πολλές ακόμη αποφάσεις για ξεκάθαρα φάουλ που δεν δόθηκαν στην ομάδα του.

Φατίχ Τερίμ: "Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει δικαιολογίες"

Από την άλλη πλευρά ο Φατίχ Τερίμ δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο ικανοποιημένος με την εμφάνιση. "Μπορεί να διεκδικήσαμε την ισοπαλία στο τέλος αλλά δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι από σήμερα" είπε συγκεκριμένα. Ο Τούρκος προπονητής δεν στάθηκε στις απουσίες λέγοντας πως δεν το έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του και ούτε πρόκειται να το κάνει όσο παίζει με 11 παίκτες.