Εξώδικο έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τις συνεχόμενες δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ πως οι "πράσινοι" ευνοούνται από τη διαιτησία σε Κύπελλο Ελλάδος και Super League.

Εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Λουτσέσκου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να καταστήσει σαφές στον Ρουμάνο τεχνικό πως κάποια στίγμη πρέπει "να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας", τονίζοντας πως αυτό γίνεται επαναλαμβανόμενα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια το "τριφύλλι" μάλιστα ανέφερε πως ο Λουτσέσκου αλλοιώνει την πραγματικότητα με τις δηλώσεις του "εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού" κι αυτό "αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος".

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο εξώδικο

Ακόμη η πλευρά των πρασίνων σχολιάζει πως: "Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς".

Κλείνοντας μάλιστα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τη νομική οδό απέναντι προπονητή του ΠΑΟΚ σημειώνοντας: "Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων".