Γεμάτα γκολ και... εκπλήξεις ήταν τα παιχνίδια της απογευματινής ζώνης του Σαββάτου στην Premier League με την Μπέρνλι να παίρνει διπλό στην έδρα της Φούλαμ, την Λούτον να κερδίζει την Νιουκάστλ και Μπόρνμουθ να κερδίζει στο 90+3' τη Νότιγχαμ χάρη σε... ματσάρα. Μόνο η Τότεναμ έκανε το καθήκον της κερδίζοντας στο Λονδίνο την Έβερτον.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπόρνμουθ 2-3: Ο Σολάνκε έκλεψε τη νίκη

Με χατ τρικ ο Ντόμινικ Σολάνκε οδήγησε την Μπόρνμουθ σε σπουδαίο διπλό στην έδρα της αξιόμαχης Νότιγχαμ στο ντεμπούτο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο. Η αποβολή του Μπολί μόλις στο 23' ήταν καταδικαστική για την Φόρεστ η οποία όμως το πάλεψε και προηγήθηκε με τον Ελάνγκα (46').

Ο Άγγλος επιθετικός έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 50' και στο 57' με τον Γουντ να ισοφαρίζει εκ νέου. Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, όμως ενώ το παιχνίδι πήγαινε "καρφί" για 2-2, ο Σολάνκε έβαλε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 90+3' δίνοντας πολύτιμο διπλό στα "Κεράσια" του Ιραόλα.

Τότεναμ - Έβερτον 2-1: Της έκοψε το σερί και μπήκε ξανά στην τετράδα

Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Έβερτον γνώρισε την ήττα με την Τότεναμ να την κερδίζει με 2-1 χάρη σε γκολ των Ρισάρλισον (9') και Σον (18'). Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το τέταρτο γκολ του στα τελευταία τρία παιχνίδια και είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που φέρνουν την Τότεναμ ξανά στην τετράδα. Η Έβερτον επέστρεψε στο ματς με γκολ του Γκόμεζ (82') ενώ ο Κάλβερτ-Λιούιν είδε τον VAR να ακυρώνει στην ουσία το γκολ του για φάουλ.

Λούτον - Νιουκάστλ 1-0: Η έκπληξη της αγωνιστικής, αφιερωμένη στον Λόκιερ!

Η Λούτον ζόρισε κατά σειρά Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι καταφέρνοντας να πάρει έναν βαθμό από τους «Κόκκινους». Εν τέλει η επιμονή των "Νεοφώτιστων" δικαιώθηκε αφού κέρδισαν τη Νιουκάστλ με 1-0 χάρη σε γκολ του Τάουνσεντ (25'). Η νίκη αυτή δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη στον Τομ Λόκιερ, που κατέρρευσε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπόρνμουθ!

Φούλαμ - Μπέρνλι 0-2: Διπλό που τη βάζει στο παιχνίδι της παραμονής

Η δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής ήταν το διπλό της Μπέρνλι στην έδρα της Φούλαμ. Με γκολ των Οντομπέρ (47') και Μπέργκε (66') μετά από ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος, η ομάδα του Βενσάν Κομπανί πήρε σημαντικότατο διπλό που τη φέρνει στο -3 από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ.