Φανταστικό παιχνίδι έγινε στο "Βίλα Παρκ" μεταξύ της Άστον Βίλα και της Μπρέντφορντ για την 32η αγωνιστική της Premier League, με τους "χωριάτες' να προηγούνται 2-0, να φαίνεται ότι θα έφταναν σε μια άνετη νίκη, αλλά τελικά να χρειάζονται τον Γουότκινς για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. 

Η Μπρέντφορντ ανέτρεψε την κατάσταση μέσα σε 10 λεπτά, αφού στο 58' το σκορ ήταν 2-0 και στο 68' είχε γίνει... 2-3. Με Γιόργκενσεν, Μπούμο και Γουίζα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και χρειάστηκε ένα απίθανο άλμα του Γουότκινς, που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση πριν ο Ρότζερς κάνει το 2-0 στο 25', για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. 

Οι "χωριάτες" έφτασαν τους 60 βαθμούς, αλλά την Κυριακή μπορεί να έχουν συγκάτοικο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, από τον οποίο, μάλιστα, υστερούν στην ισοβαθμία. Η Τότεναμ υποδέχεται την Κυριακή 7 Απριλίου τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία, ωστόσο, έχει δέλεαρ για να παλέψει την αναμέτρηση στο Λονδίνο. Η Μπρέντφορντ, από τη μεριά της, πήρε κρίσιμο βαθμό, αφού έφτασε τους 29 και απέχει τέσσερις της ζώνης του υποβιβασμού. 

Premier League: 'Εφτασε τη Γιουνάιτεντ η Γουέστ Χαμ, πλησίασε η Νιούκαστλ, "σώθηκε" στις καθυστερήσεις η Λούτον


Το δράμα δεν εξέλειψε από τις κρίσιμες αναμετρήσεις της Premier League, με δύο ομάδες να παίρνουν βαθμούς που πραγματικά χρειάζονταν αργά στα παιχνίδια τους. Η Γουέστ Χαμ προηγούνταν 2-1 των Γουλβς εκτός έδρας, με το γκολ του Γουόρντ-Πράους στο 84', και έμοιαζε βέβαιο ότι θα έφτανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχεται το μεσημέρι της 7ης Απριλίου τη Λίβερπουλ, στους 48 βαθμούς. Ωστόσο οι Γουλβς, που ουσιαστικά παίζουν για το γόητρό τους και την αγάπη για το παιχνίδι, ισοφάρισαν στο 90+9' (!) με τον Κλίμαν. Το γκολ, παρ' όλα αυτά, ακυρώθηκε από τον VAR για οφσάιντ και το 2-1 παρέμεινε. 

Έναν περισσότερο, που την φέρνει στην όγδοη θέση με 47, έχει η Νιούκαστλ, που με γκολ του Μπρούνο Γκιμαράες στο 81' πέρασε από το "Κρέιβεν Κότατζ" και τη Φούλαμ, 0-1. Οι "καρακάξες" είχαν σκοράρει και στο 75', με τον Σαρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ. 

Σε ό,τι αφορά τη Λούτον, ο νέος ήρωάς της λέγεται Κάρλτον Μόρις. Το γκολ του στο 90' χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη, 2-1, επί της Μπόρνμουθ και την έστειλε στους 25 βαθμούς, όσους έχει και η Νότιγχαμ Φόρεστ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ. 

Η Έβερτον, από τη μεριά της. με τον φοβερό και τρομερό Κάλβερτ-Λιούιν να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, νίκησε 1-0 την Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι, που από το 67' μετά την αποβολή του Ντάρα Ο' Σέι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα, έμειναν στους 19 πόντους και είναι προτελευταίοι, με τα "ζαχαρωτά" να φτάνουν τους 29. 

Τα αποτελέσματα (32η αγωνιστική): Μπράιτον - Άρσεναλ 0-3 (33' πεν, Σακά, 62', Χάβερτς, 86' Τροσάρ), Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 2-4 (4' Ματετά, 86' Εντουάρ-13' 70' Ντε Μπρόινε, 47' Λιούις, 66' Χάαλαντ), Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-2 (33' πεν. Σαράμπια-73' πεν. Πακετά, 84' Γουόρντ-Πράους), Φούλαμ-Νιούκαστλ 0-1 (81' Γκιμαράες),, Έβερτον-Μπέρνλι 1-0 (45+2' Κάλβερτ-Λιούιν), Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 3-3 (39', 81' Γουότκινς, 46' Ρότζερς - 59' Ζάνκα, 61' Εμπουεμό, 68' Γουισά), Λούτον-Μπόρνμουθ 2-1 (73' Κλαρκ, 90' Μόρις - 52' Ταβερνιέ).