Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς (που αγωνίστηκαν χωρίς τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα) με 132-119 κι έφτασαν τις πέντε σερίς νίκες στο NBA, όλες στο "Fiserv Forum".

Ρεκόρ καριέρας στις ασίστ στο NBA για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τις 16(!) που μοίρασε κόντρα στους Σπερς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει triple double με 11 πόντους, 14 ριμπάουντ και 16 ασίστ οι Μπακς έκαμψαν την αντίσταση των Σπερς και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους. Ο "Greek Freak" παρ' ότι ήταν άστοχος με 4/12 σουτ, ήταν γι' άλλο ένα παιχνίδι κομβικός μοιράζοντας στους συμπαίκτες του εύκολα καλάθια. Μάλιστα, με τις 16 πάσες που έδωσε, έκανε άλλο ένα ρεκόρ καριέρας συνεχίζοντας τη φετινή του τρελή πορεία. 


Ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στο NBA ο Ντάμιαν Λίλαρντ

Κορυφαίος για τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος με τους 40 πόντους που πέτυχε, ξεπέρασε το φράγμα των 20.000 στο NBA, γεγονός που τον καθιστά τον 51ο παίκτη στην ιστορία της διοργάνωσης που το καταφέρνει. Ο Λίλαρντ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός επιθετικά και οι Μπακς έκαναν το 10/10 μ' εκείνον να σκοράρει 30+ πόντους στο παιχνίδι, στατιστικό που δείχνει τη σημαντικότητα του παίκτη στο φετινό τρόπο παιχνιδιού του Μιλγούοκι.


Οι χωρίς Γουεμπανιάμα Σπερς δεν δυσκόλεψαν τον Αντετοκούνμπο και τη παρέα του

Αναφορικά με το παιχνίδι οι Μιλγούοκι Μπακς είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Σπερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γουεμπανιάμα έχοντας μάλιστα και διάφορους πρωταγωνιστές. Χαρακτηριστικά, εκτός του Λίλαρντ και του Αντετοκούνμπο, εξαιρετικός ήταν και ο Πόρτις ο οποίος είχε ένα εντυπωσιακό double double με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ξεχώρισε επίσης ο κομβικός για τους Μπακς, Κρις Μίντλετον, που δείχνει ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, με τον Μπρουκ Λόπεζ με τη σειρά του να είναι "κέρβερος" στην άμυνα έχοντας 6 μπλοκ!