Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τη Μονακό για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό κάνει το 2/2 στις εξορμήσεις του στη Γαλλία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 7-7 και με νίκη θα βρεθεί ξανά με θετικό πρόσημο λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. 

Η επιστροφή του Γιαννακόπουλου και το μήνυμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Μ' έναν ακόμα "σύμμαχο" θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Μονακό στη Γαλλία, καθώς για πρώτη φορά φέτος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δήμήτρης Γιαννακόπουλος. Μετά από μακρά απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» (είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας) το αφεντικό της ΚΑΕ επιστρέφει σε θέση μάχης δίπλα στα παρκέ και μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει μόνιμο χαρακτήρα ή προσωρινό.

Άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επιλέξει το δρόμο της απουσίας για να μη ρίχνει αλάτι στις πληγές της διαμάχης του με μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13, η οποία κάποια στιγμή είχε φύγει εκτός ορίων όταν μέλη συνδέσμων είχαν επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις το σπίτι του μεγαλομετόχου. 

Πλέον, όμως, το όραμα της δημιουργίας ενός πανίσχυρου Παναθηναϊκού ουσιαστικά οδήγησε τον Γιαννακόπουλο στην επιστροφή στην πρώτη γραμμή της μάχης και με την παρουσία του στη δυσκολη δοκιμασία στο Μονακό επιθυμεί να δείξει την έμπρακτη στήριξη του στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να βρεθεί και στο δεύτερο παιχνίδι της "διαβολοβδομάδας" της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία.

Αν πράγματι επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για την παρουσία Γιαννακόπουλου στα εκτός έδρας παιχνίδια αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον και οι προσεχείς εντός έδρας αναμετρήσεις των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ αναφορικά με το ενδεχόμενο ολικού come back του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και... εντός των τειχών