Με τον Σάσα Βεζένκοφ να αγωνίζεται ελάχιστα και να είναι άστοχος οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν με 127-117 (παρότι προηγήθηκαν με 15 πόντους στην 1η περίοδο) από τους Πέλικανς και αποχαιρέτησαν το όνειρο του Final 4 στο Λας Βέγκας στο In Season Tournament του ΝΒΑ . Για τους νικητές ξεχώρισε ο Ίνγκραμ, ενώ για την ομάδα του Σακραμέντο δεν «έφτασε» το triple double του Σαμπόνις.






Το NBA... παραμιλά με τον Χαλιμπέρτον


Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Πέισερς έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τους Σέλτικς. Με τον Χαλιμπέρτον να κάνει «όργια» και ταυτόχρονα το 1ο triple double της καριέρας του, οδήγησε εκ του ασφαλούς την Ιντιάνα στο Final 4 του Λας Βέγκας.



Στα αξιοσημείωτα της πρόκρισης είναι και οι «τρελοί» πανηγυρισμοί του πατέρα του Χαλιμπέρτον που εκτός απο προπονητής είναι και πολύ υπερήφανος για τον γιο του και το 1ο του triple double της καριέρας του



Η ώρα του Γιάννη και η ευκαιρία με τον αποκλεισμό των Σέλτικς

Ο αποκλεισμός των Μπόστον Σέλτικς ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι οποίοι τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:30) υποδέχονται τους Νιου Γιορκ Νικς στο Μιλγουόκι και με νίκη θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό της Παρασκευής τους Πέισερς. Τα ξημερώματα διεξάγεται και ο 2ος ημιτελικός της Δυτικής περιφέρειας ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Φοίνιξ Σανς (05:00) με το νικητή να προκρίνεται επίσης στο ιστορικό πρώτο Final 4 του Λας Βέγκας.