Ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, γράφει ιστορία στο ΝΒΑ. Σε μία βραδιά ήττας (115-110) από τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, έφτασε σε ένα απίθανο «treple double», με 26 πόντους, 16 ριμπάουντ και 18 ασίστ, το οποίο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό να δώσει στο Ντένβερ τη νίκη.

Έγινε όμως -σύμφωνα με ανάρτηση ων Νάγκετς στο «Χ» ο πρώτος παίκτης που σημείωσε 26 πόντους, 16 ριμπάουντ και 18 ασίστ σε έναν αγώνα.

Επίσης με αυτό το τρελό κατόρθωμα ο Σέρβος αστέρας των Νάγκετς ισοφάρισε το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ως ο δεύτερος όλων των εποχών για τα περισσότερα παιχνίδια με τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ, σύμφωνα με το NBA History στο «X» (πρώην twitter).

Ωστόσο, ο νούμερο ένα παίκτης αυτής της λίστας, ο σπουδαίος Όσκαρ Ρόμπερτσον, εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από τους υπόλοιπους, έχοντας καταμετρήσει 14 από αυτά τα παιχνίδια στην καριέρα του.

Στην πρώτη εξάδα μαζί με αυτούς τους τρεις βρίσκονται οι Λούκα Ντόντσιτς, Ράσελ Γουέστμπρουκ και Λάρι Μπερτ, με τους τρεις τους να έχουν δύο τέτοια παιχνίδια.