Την τιμητική τους είχαν οι αποβολές στην χθεσινή αγωνιστική του NBA, με τους Νίκολα Γιόκιτς και Ντρέιμοντ Γκριν να αποβάλλονται από τα παιχνίδια των ομάδων τους.

Η γροθιά του Γκριν στον Νούρκιτς επισκίασε τη βραδιά στο NBA

Γι' άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε στο NBA ο Ντρέιμοντ Γκριν, καθώς στο παιχνίδι των Γουόριορς κόντρα στους Σανς, έριξε "κροσέ" στον Γιουσούφ Νούρκιτς, με αποτέλεσμα να τον "ξαπλώσει" στο παρκέ. Ο Αμερικανός φόργουονρτ που είναι γνωστός για τέτοιες ενέργειες, προσπαθώντας να πάρει καλύτερη θέση και να ξεμαρκαριστεί από τον αντίπαλο του, χτύπησε στο κεφάλι τον Βόσνιο και τον έβγαλε "νοκ άουτ" , με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι και να περιμένει την "καμπάνα" που θα του επιβληθεί για τις επόμενες αγωνιστικές. 


Η αποβολή του Γιόκιτς και η εξήγηση του μετά το τέλος του αγώνα

Μία εντελώς διαφορετική αποβολή είχαμε στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, όταν ο Νίκολα Γιόκιτς διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε. Αυτό είχε ως σκοπό κάποια... δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής να αποφασίσει να τον αποβάλλει ενώ η φάση είχε ήδη τελειώσει. 



Όπως εξήγησε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ουσιαστικά αποβλήθηκε χωρίς να πει "σχεδόν τίποτα" στο διαιτητή της αναμέτρησης που τον άφησε εκτός παιχνιδιού.