Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Ολυμπιακός, υπογραμμίζοντας ότι έχει στα χέρια του γνωμοδότηση από τη Super League και το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο.

Ακόμα, οι Πειραιώτες στην ανακοίνωση τους αναρωτιούνται «αν είναι δυνατόν να γίνει ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών όταν μια απόφαση δεν είναι άμεσα εκτελεστή και μπορεί η δευτεροβάθμια να αθωώσει τον Ολυμπιακό; Όχι βέβαια», ενώ αναφέρονται και στην νομική ερμηνεία και το αν είναι διαφορετική με πέρσι φέρνοντας σαν παράδειγμα το ματς με τον Παναθηναϊκό για τα play off που κρίθηκε από το γκολ του Ρέαμπτσιουκ, σε ένα ματς που έγινε κεκλεισμένων.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε τη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της Super League, της διοργανώτριας του αγώνα, ότι δεν τίθεται θέμα κεκλεισμένων θυρών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Η γνωμοδότηση αυτή δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό. Αφορά όλες τις ομάδες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα στο μέλλον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και προστίθεται:

«Την Τρίτη στην Σύσκεψη Ασφαλείας θέσαμε το θέμα στον Εκπρόσωπο της SL1 στη σύσκεψη για τα Μέτρα Τάξης του αγώνα και πήραμε την ίδια απάντηση και η ΕΛΑΣ εξέδωσε την απόφασή της για την διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Στην ίδια σύσκεψη ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απλώς ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

Ο ΠΑΟΚ, παρότι η πρωτοβάθμια απόφαση σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ δεν είναι άμεσα εκτελεστή, επιθυμεί και την ερμηνεία της Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, μιας και είναι αδύνατον να συγκληθεί η Εκτελεστική Επιτροπή.

Κάθε νοήμων άνθρωπος θα αναρωτηθεί: Είναι δυνατόν να γίνει ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών όταν μια απόφαση δεν είναι άμεσα εκτελεστή και μπορεί η δευτεροβάθμια να αθωώσει τον Ολυμπιακό; Όχι βέβαια.

Παρόλα αυτά, επειδή μιλάμε για την ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τονίζει σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν διατεθεί και το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο κόσμο την Κυριακή.

ΥΓ.: Τέλος, αν κάποια νομική ερμηνεία ήταν διαφορετική πέρσι, αυτό δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ φτάνει στον παραλογισμό να εννοεί ότι για κάποιο λόγο δε θέλαμε να πανηγυρίσουν όλοι οι φίλαθλοί μας το γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!».