Λίγες ώρες μετά την ιστορική πρόκριση στο «Βελοντρόμ» σε βάρος της Μαρσέιγ και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας.

Ο Γουίλιαν Αράο προβάρει τα «πράσινα» και αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού» με κάθε επισημότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ματς με τη Μαρσέιγ, οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν πως υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Αράο και τη Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του, που θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (16/8) λίγο μετά τις 22:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Το πρωί της Πέμπτης (17/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα ανακοινωθεί από τους «πράσινους» υπογράφοντας έως τον Ιούνιο του 2025.

Ποιος είναι

Ο Γουίλιαν Αράο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε σπουδαίες ομάδες της Βραζιλίας, όπως η Κορίνθιανς, η Μποταφόγκο και η Φλαμένγκο, ενώ το 2017 κατέγραψε τη μία και μοναδική εμφάνισή του με τη φανέλα της «σελεσάο», σε φιλικό με την Κολομβία. Επιπλέον, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Κόπα Λιμπερταδόρες, μία το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, ενώ με τη Φενέρ πανηγύρισε το Κύπελλο Τουρκίας.