Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο φετινό θερινό απόκτημα των «πράσινων» μετά τον Ζέκα.

Ο διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του. Τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικά τεστ, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ και το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) θα αναχωρήσει για στο Βελιγράδι.

Ο Μλαντένοβιτς θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για τους δύο αγώνες της, με την Ιορδανία (16/6, φιλικό στη Βιέννη) και τη Βουλγαρία (20/6, προκριματικά για το Euro 2024 στο Ράζγκραντ).

Οι πρώτες δηλώσεις

«Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερα», τόνισε αρχικά ο Σέρβος μπακ, που δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, παρά το προχωρημένο της ώρας. Επίσης, τόνισε πως είναι ήδη απόλυτα ενήμερος για τα πάντα γύρω από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει μιλήσει με τον πρώην «πράσινο» και συμπαίκτη του στην Λέγκια, Καρλίτος Λόπεθ, αλλά και με τον Βέρμπιτς: «Μίλησα με τον Καρλίτος, αλλά και με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα, όλα όσα ήθελα να ξέρω για το κλαμπ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μλαντένοβιτς, που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα απ’ τη Λέγκια Βαρσοβίας, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 420.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους.