Έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι έπειτα από τρία χρόνια ο Νικόλα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια σχεδόν τέλεια σεζόν, κατακτώντας το εγχώριο τρεμπλ και φτάνοντας ένα σουτ μακριά από την κατάκτηση και της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ερυθρόλευκοι που κατά γενική ομολογία έπαιζαν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και εκτός από τις τρεις περιπτώσεις του υπάρχοντος ρόστερ που «καίνε» (Σλούκας, Βεζένκοφ, Παπανικολάου), έχει ήδη «λοκάρει» τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εδώ και μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, μετά την τριετία που πέρασε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Σέρβος σέντερ είχε επαφές με την πλευρά των Πειραιωτών και φαίνεται πως έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, που είχαν ήδη κάνει πρόταση στον Σέρβο σέντερ, επέστρεψαν δυναμικά με νέα και βελτιωμένη προσφορά και όπως όλα δείχνουν μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Έρα Σπορ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Μίλου» έχει μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος γίγαντας πέρα από τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα είχε απασχολήσει έντονα αρκετές ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και τη Μονακό, ενώ είχε στα χέρια του πολύ μεγάλη πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια, παρόλα αυτά φαίνεται πως έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό.