Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σηκώνει «μανίκια» και αρχίζει τη σκληρή δουλειά, με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα παίζει ωραία μπάλα και θα επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ισπανός προπονητής, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα έχει μαζί του στην Ελλάδα πέντε συνεργάτες. Συγκεκριμένα, συνεργάτης του 42χρονου κόουτς θα είναι ο Ραούλ Εσπίνολα Χιμένεθ, με τον οποίο ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε συνεργαστεί τόσο στη Γρανάδα όσο και στην Εσπανιόλ.

Στο τεχνικό επιτελείο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται επίσης ο Λαφουέντε Ναδάλες, ο οποίος είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, αλλά και ο αναλυτής, Άλβαρο Γκαρθία Πεϊνάδο. Αμφότεροι, όπως και ο Εσπίνολα, είχαν συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε Γρανάδα και Εσπανιόλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λαφουέντε Ναδάλες είχε δουλέψει με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού και στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, ενώ την πεντάδα των συνεργατών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπληρώνουν οι Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ Μενγκουάλ και Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ. Ο πρώτος είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ο δεύτερος φυσιοθεραπευτής.

Πηγή: to10.gr