Μόνο η ανακοίνωση, η οποία εκτιμάται για το απόγευμα της Τρίτης, 20 Ιουνίου, απομένει προκειμένου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να είναι επισήμως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2026. 

Ο Μαρτίνεθ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να επικυρώσει τη συμφωνία το απόγευμα της Τρίτης, 20 Ιουνίου, στις 16:30. Μαζί του ήταν ο Αντόνιο Κορδόν. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι ευγνώμων για την υποδοχή (σημ. εννοούσε τα media, καθώς ήταν πάρα πολλά Μέσα στο αεροδρόμιο). Θέλω να δουλέψω, θα πω περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου», ανέφερε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, λίγο μετά την άφιξή του.



Ο 42χρονος Ισπανός, σμιλεμένος από τις θητείες του σε ομάδες της Primera Division όπως η Οσασούνα, η Γρανάδα και η Εσπανιόλ, που αποκλείεται να κέρδιζαν κάτι παραπάνω από αυτό που άξιζαν, είναι έτοιμος να φτιάξει το δικό του Ολυμπιακό, σε συνεργασία με το συμπατριώτη του, νέο αθλητικο διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Κορδόν, με τον οποίο είχε δουλέψει επί διετία στη Γρανάδα (2019-2021). Ο Μαρτίνεθ είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που πρώιμα ανέγνωσαν αυτό που πριν από πολλά χρόνια είχε τοποθετήσει παροιμιωδώς ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς: «Ευτυχώς για το μπάσκετ, σταμάτησα να παίζω νωρίς» και γέμισε με προπονητική την αγάπη του για το ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, κάτι που θα σηματοδοτήσει την πρώτη επαφή του Ίβηρα τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές. 


Martinez_Cordon_10_2
Martinez_Cordon_9_2
Martinez_Cordon_8_2
Martinez_Cordon_7_2
Martinez_Cordon_6_2
Martinez_Cordon_5_2
Martinez_Cordon_4_2
Martinez_Cordon_3_2
Martinez_Cordon_2_2
Martinez_Cordon_1_2