Η ποδοσφαιρική ζωή του Καρίμ Μπενζεμά έχει σχεδόν μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και λίγο από τη Λιόν. Από το 2005 έως το 2009 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Για να κάνει το ξεπέταγμά του. Το καλοκαίρι του 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε 35 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στη «Βασίλισσα» ρίζωσε, αφού έμεινε ούτε λίγο ούτε πολύ 14 χρόνια.

Η Αλ Ιτιχάντ

Και τι δεν κατέκτησε μαζί της! Για την ακρίβεια, τα πήρε όλα. Αμέτρητες και οι προσωπικές διακρίσεις. Το τέλος εποχής ήρθε μόλις προχθές με την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Πήγε για να κατακτήσει νέους τίτλους; Φυσικά και όχι. Πήγε για να γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό και με άλλα εκατομμύρια ευρώ. Και να αδειάσει θέση στην πιεσμένη, όσον αφορά τους μισθούς που μπορεί να δώσει βάσει των περιοριστικών οικονομικών όρων στην Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να αποκτήσει άλλα αστέρια. Όσο για τον 35χρονο Γάλλο σταρ; Υπέγραψε στην Αλ Ιτιχάντ συμβόλαιο τριών χρόνων με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη

Όσο σταθερός, όμως, είναι στην ποδοσφαιρική του ζωή, άλλο τόσο ασταθής είναι στην προσωπική του. Κρατήστε αυτό. Στα μέσα Απριλίου, η τρίτη γυναίκα του, το μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα, έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Για τον Μπενζεμά είναι το τέταρτο παιδί του. Έχει ήδη τρία παιδιά με τις δύο προηγούμενες σχέσεις του, τη Μέλια (8 ετών) και τον Νούρι (3 ετών) με την Κλόε ντε Λονέι και τον 5χρονο Ιμπραχίμ με την Γκοθιέρ Κόρα.

Γενικά, ο Γάλλος άσος είναι πολύ προσεκτικός με την προσωπική του ζωή. Αλλά την τελευταία σχέση του την αποκάλυψε ο ίδιος κατά λάθος. Το περσινό καλοκαίρι, αρχές Ιουλίου, έκανε ένα ταξίδι με ιδιωτικό τζετ. Ανέβασε λοιπόν στο προφίλ του στο Ιnstagram μια φωτογραφία που τον έδειχνε να κοιμάται στο αεροπλάνο. Οι παρατηρητικοί κάπου στο τέλος της φωτογραφίας διέκριναν ένα γυναικείο δάχτυλο. Έγινε χαμός. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά προσπάθησαν να βρουν ποια γυναίκα ήταν μαζί του. Δεν πέρασαν πολλές μέρες για να αποκαλυφθεί πως ήταν το 32χρονο μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα.

Γεννημένη στις ΗΠΑ, με καταγωγή από την εξωτική Χαβάη. Μια σερβιτόρα που ύστερα από πολλά casting έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει μοντέλο και να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, ποζάροντας σέξι σε αρκετά ανδρικά περιοδικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παρελθόν της προσωπικής της ζωής, καθώς η εκθαμβωτική Αμερικανίδα φέρεται πως είχε δεσμό με τους ράπερ Παφ Ντάντι και Tyga, καθώς και τον ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ. Βέβαια υπάρχει και ελληνικό... άρωμα στο παρελθόν της. Μια εποχή εμφανίστηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ξάνθη την εξαετία 2012- 2018, ενώ αργότερα φόρεσε τις φανέλες του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσο για τον Καρίμ Μπενζεμά, στην παρούσα φάση είναι με την Οζούνα.

Η Μύκονος

Πριν από δύο καλοκαίρια ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε ένα πέρασμα από τη Μύκονο με την τότε γυναίκα του, την Γκοθιέρ Κόρα. Μαζί ήταν και δύο από τα παιδιά του. Με βάση τα ρεπορτάζ της εποχής ήταν εκκεντρικός σε σχέση με αυτά που του πρόσφεραν και τις προτιμήσεις του. Για να καταλήξει στη διαμονή του είδε περίπου 7 βίλες. Μάλιστα, κατέληξε σε μία που, όταν την είδε από κοντά, τελικά δεν του άρεσε κι έγινε άμεσα αλλαγή! Κάτι πολύ δύσκολο για καλοκαιρινό μήνα στη Μύκονο.

Οι δύο Bugatti, η Ferrari και η Mercedes-Benz

Ποδόσφαιρο, γυναίκες, αλλά και ακριβά αυτοκίνητα. Δεν αποτελεί εξαίρεση για τον Καρίμ Μπενζεμά το τρίπτυχο που προηγήθηκε. Τις τρεις γυναίκες και τα τέσσερα παιδιά... συνοδεύουν και πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα. Ο 35χρονος Γάλλος σταρ έχει δείξει, στο προσωπικό του κανάλι στο YouΤube, τη μεγάλη συλλογή του από αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτή τη συλλογή βρίσκεται μια Bugatti Chiron. Ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο 1.500 ίππων. Επίσης, είναι κάτοχος και μιας άλλης Bugatti, της Veyron. Είναι μια πολύ σπάνια έκδοση του 2007 που ονομάζεται Pur Sang. Έχουν κατασκευαστεί πέντε αντίτυπα από την ειδική αυτή έκδοση του supercar των 1.001 ίππων. Σχετικά παλιό αλλά σπάνιο και ένα αυτοκίνητο που εξελίχθηκε την εποχή που η Mercedes- Benz κατείχε ποσοστό 40% της βρετανικής McLaren (2003). Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 των 5,4 λίτρων αποδίδει 630 ίππους. Δική του είναι και μια Ferrari 488 Pista.