Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας αφορούν την Premier League αλλά και το ντέρμπι στη Σαουδική Αραβία ανάμεσα σε Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έτοιμη να "κλείσει" το σπίτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απίστευτη φέτος Άστον Βίλα

Η εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την απογοητευτική και φέτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) για την 19η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και με "νωπό" ακόμα τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη και θέλουν μία νίκη ψυχολογίας για να ανέβουν βαθμολογικά με τις απουσίες να τους χτυπάνε καθημερινά την "πόρτα". Οι φιλοξενούμενοι όμως, κάνουν μία απίστευτη χρονιά βρισκόμενοι στη τρίτη θέση ένα μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή δείχνοντας πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα με τον Ουνάι Έμερι να έχει φτιάξει ένα απίστευτο σύνολο. 

Καρίμ Μπενζεμά εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία

Μεγάλη μονομαχία στην Σαουδική Αραβία ανάμεσα σε Αλ Ιτιχάντ και Αλ Νασρ (20:00) ή πιο σωστά Καρίμ Μπενζεμά εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από δύο σερί ήττες και ψάχνουν τρόπο να ανακάμψουν και να μειώσουν τη διαφορά από την τρίτη θέση. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει αλλά να μην είναι πάντα αρκετό για την ομάδα του. 

Νιουκάστλ - Νότιγχαμ και Μπέρνλι - Λίβερπουλ ξεχωρίζουν από τη πρώτη μέρα της Boxing Day στη Premier League

Με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις ξεκινάει η Boxing Day στην Premier League, με τους Άγγλους για ακόμα μία χρονιά να περνάνε τις γιορτές στο γήπεδο. Το παιχνίδι ανάμεσα στη Νιουκάστλ και την Νότιγχαμ Φόρεστ (14:30) είναι αυτό που ξεκινάει την ημέρα με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ήττα κόντρα στη Λούτον φτάνοντας τις τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ το ντεμπούτο του Νούνο Σάντο στο πάγκο των φιλοξενούμενων δεν στέφθηκε με επιτυχία, μιας και ηττήθηκαν με 2-3 από την φορμαρισμένη Μπόρνμουθ. Ξεχωρίζει επίσης ο αγώνας Μπέρνλι- Λίβερπουλ με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από τη τελευταία θέση μετά από μεγάλο "διπλό" στην έδρα της Φούλαμ, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να ανέβει στη πρώτη θέση μετά το 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ και θέλει με νίκη τώρα να βρεθεί στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας έστω και προσωρινά.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:30 COSMOTE SPORT 1 Πρέστον- Λιντς Sky Bet EFL Championship
14:30 NOVASPORTS PREMIER Νιουκάστλ- Νότιγχαμ Φόρεστ Premier League
14:30 NOVASPORTS PRIME Γκενκ- Άντβερπ Jupiler League Βέλγιο
17:00 COSMOTE SPORT 1 Νταντί- Σέλτικ Scottish Premiership
17:00 COSMOTE SPORT 2 Ρόδεραμ- Μίντλεσμπρο Sky Bet EFL Champioship
17:00 NOVASPORTS PRIME Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Λούτον Premier League
17:00 NOVASPORTS PREMIER Μπόρνμουθ- Φούλαμ Premier League
19:15 COSMOTE SPORT 3 Μπέρμιγχαμ- Στόουκ Σίτι Sky Bet EFL Championship
19:30 NOVASPORTS PREMIER Μπέρνλι- Λίβερπουλ Premier League
20:00 COSMOTE SPORT 1 Αλ Ιτιχάντ- Αλ Νασρ Rashn Saudi League
20:30 NOVASPORTS 4 Ουλμ- Τουρκ Τέλεκομ EuroCup
20:30 NOVASPORTS START Μπουργκ- Γκραν Κανάρια EuroCup
21:30 NOVASPORTS PRIME Σαμπντόρια- Μπάρι Serie B
21:45 NOVASPORTS 2 Κλαμπ Μπριζ- Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Jupiler League Βέλγιο
22:00 NOVASPORTS PREMIER Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Άστον Βίλα Premier League
03:00 COSMOTE SPORT 4 Σαν Αντόνιο Σπερς- Γιούτα Τζαζ NBA
05:30 COSMOTE SPORT 7 Λος Άντζελες Κλίπερς- Σάρλοτ Χόρνετς NBA