Η Λίβερπουλ ήδη, με ένα γύρο να απομένει στην Premier League, πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί για τη θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μια και βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Νιούκαστλ. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται για το 19ο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα την Τσέλσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 14:30 και το «Άνφιλντ» φυσικά θα είναι γεμάτο. 

Μάλιστα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ, που θα βρεθούν στο ιερό γήπεδο μίας ομάδας που έχει πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών, θα έχουν ακόμα ένα λόγο να γιορτάζουν, πέρα από το ίδιο το ποδόσφαιρο: ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ θα συμπληρώσει 1.000 παιχνίδια ως προπονητής. 

Ο Γερμανός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους «μπλε» γι' αυτό και μοιράστηκε τα όμορφα συναισθήματά του. Μάλιστα, έκανε και ένα αστείο με τη γενειάδα του, η οποία άσπρισε, αφού τόνισε πως δεν ήταν άσπρη όταν πήγε στη Λίβερπουλ, στις αρχές του 2015: «Είναι τεράστιο γεγονός, νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Τρεις φανταστικοί σύλλογοι (Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Μάιντζ) που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου.


Αλλά τα γένια τώρα είναι πραγματικά γκρίζα, αυτό δεν συνέβαινε όταν έφτασα εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη λόγω της ηλικίας ή λόγω της Λίβερπουλ. Έκανα τη δουλειά που αγαπούσα για τους συλλόγους που αγάπησα, οπότε είμαι ευλογημένος.

Ακόμη το απολαμβάνω. Είναι για μένα η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρωτική δουλειά, ούτε μια δουλειά όπου κάνεις πολλές διακοπές, αλλά μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να το κάνω γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη δουλειά που μπορώ να κάνω».