Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, μέσα από τη Λίβερπουλ εκρέει κατευναστική διάθεση, ωστόσο δεν θα ήταν είδηση μεγατόνων αν δεν προέκυπταν, με θυελλώδη ταχύτητα, δημοσιεύματα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Ο Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το βίντεο της αποχώρησης, είπε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στη διαδοχή του, τονίζοντας ότι αυτό που έχει φτιαχτεί στο Μέρσεϊσαϊντ είναι αρκετά δυνατό ώστε να αφήνει εχέγγυο για τουλάχιστον όμορφο ποδόσφαιρο. 

Οι Άγγλοι μπουκ έδωσαν τις αποδόσεις για το νέο προπονητή της Λίβερπουλ, με τον Τσάμπι Αλόνσο, στο 1,62, να υπερτερεί αισθητά. Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, μάλιστα, μπορεί να φύγει όποτε θέλει από τη γερμανική ομάδα, η οποία δεν του έχει βάλει ρήτρα συμβολαίου. Ο Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, προπονητής της Μπράιτον και... ποδοσφαιρικός φίλος του Πεπ Γκουαρδιόλα, ακολουθεί με 5, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν, που γενικώς δεν θέλει να δουλέψει, έχει διψήφια φιγούρα. Στο 13 βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει στο 17 ο Έρικ Τεν Χαγκ. 

Μάλιστα, το βρετανικό φλέγμα δεν εκλείπει, αφού έχουν προσθέσει τον Ρόι Κιν και τον Ρούουντ φαν Νίστελροϊ, "εχθρούς" της Λίβερπουλ κατά τη θητεία τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού 

Οι αποδόσεις των Άγγλων μπουκ για το νέο προπονητή της Λίβερπουλ

Τσάμπι Αλόνσο: 1,62
Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι: 5
Ζινεντίν Ζιντάν: 10
Γιούλιαν Νάγκελσμαν: 13
Έρικ Τεν Χαγκ: 17
Στίβεν Τζέραρντ: 26
Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: 29
Άγγελος Ποστέκογλου: 34
Ζοζέ Μουρίνιο: 51
Ρουντ φαν Νίστερλοϊ: 51
Τζέιμς Μίλνερ: 51
Φρανκ Λάμπαρντ: 51
Ρόι Κιν: 51
Στιβ Κούπερ: 67
Λεονάρντο Ζαρντίμ: 67
Ρόμπι Φάουλερ: 151
Τζέιμι Κάραγκερ: 176
Ιγκόρ Μπίσκαν: 176