Αλλαγή σχεδίων για τον Κώστα Φορτούνη και την Ιωάννα Καταραχιά. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κάνει τον γάµο του το επόµενο καλοκαίρι, δηλαδή το 2023, αλλά τελικά θα παντρευτούν το 2024.

Τι συνέβη και ανέβαλαν το Μυστήριο; «Λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων αποφασίσαµε να κάνουµε τον γάµο µας το καλοκαίρι του 2024 στην Καλαµπάκα, που είναι η πατρίδα µου», αποκαλύπτει στο «Secret» ο δηµοφιλής ποδοσφαιριστής, που έχει πανηγυρίσει αµέτρητους τίτλους στην καριέρα του µε τη φανέλα του Ολυµπιακού.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάµο τον Ιούνιο του 2021, ενώ βάφτισαν τον γιο τους, Σπύρο, στις 28 του περασµένου Μαΐου.

Ο µικρός πήρε το όνοµά του από τον παππού του ταλαντούχου άσου. Νονοί ήταν οι παιδικοί φίλοι του ζευγαριού, Νίκος Κατσαΐτης και Αποστολία Νούσια.


∆ΙΠΛΑ ΤΟΥ

Η Ιωάννα Καταραχιά στηρίζει τον αγαπηµένο της σε κάθε του βήµα, ωστόσο δεν της αρέσουν τα φώτα της δηµοσιότητας και προτιµά να βρίσκεται στο παρασκήνιο.

Είναι πάντα δίπλα στον Κώστα Φορτούνη και κυρίως στους σοβαρούς τραυµατισµούς, που έχουν σηµαδέψει την καριέρα του. Φροντίζει να του προσφέρει συναισθηµατική ασφάλεια, να τον ακούει και να τον ενθαρρύνει, σύµφωνα µε το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκτός από όλα τα άλλα, είναι και η σύµβουλός του», ισχυρίζονται όσοι τους ξέρουν καλά.

Μάλιστα, ο ίδιος την ακούει µε προσοχή, «ακόµα και για τα ποδοσφαιρικά θέµατα», όπως λένε οι φίλοι τους.

Γενικά, ωστόσο, ο διεθνής επιτελικός µέσος αποφεύγει να µιλά δηµόσια για εκείνη, γιατί στο παρελθόν έχει δει την προσωπική του ζωή να έρχεται στο επίκεντρο της δηµοσιότητας, µε τις όποιες συνέπειες.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» στις 2/07/2022