Η Τζούλια Νόβα θα ντυθεί νυφούλα. Η ξανθιά καλλονή µε τα γαλάζια µάτια, που έγινε γνωστή από τον «Τροχό της τύχης», ετοιµάζεται να κάνει το πιο σηµαντικό βήµα της ζωής της. Επειτα από έναν χρόνο σχέσης µε τον επιχειρηµατία Μιχάλη Βιτζηλαίο, αποφάσισαν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα και η Τζούλια µιλάει αποκλειστικά στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για το ευτυχές γεγονός.

«Παντρεύοµαι και είµαι πολύ ευτυχισµένη. Ο γάµος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουµε πρώτα να δούµε πώς θα είναι τα πράγµατα µε την πανδηµία. Το µόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουµε να το απολαύσουµε και να το ζήσουµε στο έπακρο», τονίζει περιχαρής η ξανθιά καλλονή.

«Ο άνδρας της ζωής μου»

Η ίδια µάλιστα εξηγεί πώς έγινε η πρόταση γάµου, η οποία είχε πολλή δόση χιούµορ: «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής µου. Η πρόταση γάµου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που µου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαµπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, µε αποτέλεσµα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαµε στο µέρος όπου είχαµε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το µονόπετρο, µε ρώτησε: “Θα µε παντρευτείς;” και εγώ χαµογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το µονόπετρο και µου είπε για δεύτερη φορά: “Θα µε παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαµογέλασα, έβαλα τα κλάµατα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης µπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται µε τα extreme sports. Το ζευγάρι µοιράζεται συχνά µέσω των social media στιγµιότυπα από την καθηµερινότητά του, αλλά και τις εξορµήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισµούς. Φίλοι και γνωστοί, µάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

Η πανέµορφη Τζούλια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν διστάζει να δείχνει ότι είναι ερωτευµένη. «Τι πιο όµορφο σε αυτή τη ζωή από µια αληθινή, σφιχτή αγκαλιά;», είχε γράψει µε νόηµα πριν από µερικές εβδοµάδες σε ανάρτησή της στο Instagram. Στη συγκεκριµένη φωτογραφία ο σύντροφός της την κρατούσε µε πάθος στην αγκαλιά του και η Τζούλια έδειχνε να το απολαµβάνει.