O Ένο Σκάρκο, δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής «Albanian Screen» και του «Radio Televizioni Shqiptar», Ένο Σκάρκο, επανέλαβε στην Αλβανία τα όσα είχε αναφέρει στο Gazzetta περί μεταφοράς του τελικού του Europa Conference League από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο άνωθεν δημοσιογραφικό μέσο, τόνισε ότι η Αθήνα αποτελεί το φαβορί αυτή τη στιγμή προκειμένου να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Conference League, ένας θεσμός στον οποίο μετέχει ο ΠΑΟΚ. Ο Σκάρκο ουσιαστικά επανέλαβε τα όσα είχε πει στο Gazzetta και στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε.

Μιλώντας στην Ora News και στην εκπομπή του Ora Sport, ανέφερε συγκεκριμένα: «Η UEFA θα έρθει με μία σοβαρή τιμωρία. Πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω θα πάρει τον τελικό και θα τον πάει στην Αθήνα. Κατά 90% ο τελικός του Conference League θα γίνει στην Αθήνα. Μετά θα έρθει νέα τιμωρία για την Αλβανία. Για αυτό όμως υπάρχουν 30 ημέρες. Τριάντα μέρες περιθώριο για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών και να αλλάξουν όλα».

Oμολογουμένως, επίσημη πληροφόρηση από την UEFA δεν υπάρχει, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής όμως, από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν προκύπτει να έχει λάβει τέτοια τελική απόφαση για να πάρει τον τελικό από την Αλβανία.