Σε ρεσιτάλ κυνισμού επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας αναίτια τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για τη συνέντευξη που ο ίδιος έδωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνει πως οι εκπρόσωποι των Μέσων δεν αναπαράγουν τη συνέντευξή του αλλά τους καταλογίζουν ασέβεια απέναντι στους νεκρούς ενώ συμπληρώνει πως ξέρει τι σημαίνει να χάνεται άνθρωπος.

«Τελευταίο επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω αλλά μου καταλογίζετε ασέβεια στους νεκρούς παίζοντας με το θολώνω και το μαυρίζω», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος παραχώρησε, το πρωί του Σαββάτου, συνέντευξη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ όπου σημείωνε χαρακτηριστικά πως «αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα» (δείτε εδώ). Αργότερα μέσα στην ημέρα, το ΑΠΕ – ΜΠΕ άλλαξε τη λέξη «θολώνει» με τη λέξη «μαυρίζει» (δείτε εδώ), ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: