Σύντομος αλλά και… πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα ήταν ο διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η Ρένα Δούρου έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν προβεί σε έναν πόλεμο εις βάρος της και την χτυπούν άλλοτε γιατί εμφανίζεται διαρκώς στο προσκήνιο και άλλοτε γιατί χάνεται. Πέραν, όμως, από την προσπάθεια της περιφερειάρχη Αττικής να κατηγορήσει, για άλλη μία φορά, τον Τύπο για τις δικές της πολιτικές αποφάσεις, την εντύπωση προκάλεσε η σύντομη στιχομυθία της με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης σχολίασε στην ανάρτησή της «Δωσεεεε!!!» για να λάβει από την κ. Δούρου την απάντηση «Ρακές ;;;».

Η παραπάνω στιχομυθία που, υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα γινόταν ποτέ μεταξύ ενός μέλους της κυβέρνησης και ενός στελέχους που έχει αναλάβει τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, προκαλεί ήδη έντονο σχολιασμό καθώς θυμίζει «αστειάκια» που θα έκαναν άνθρωποι άλλης ηλικίας και πάντως σίγουρα δεν ταιριάζουν σε δύο εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης.

Δείτε την ανάρτηση της Ρένας Δούρου: