Δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά την παρουσία του στα εγκαίνια του ανακαινισμένου νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Με συνθήματα όπως «δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία», «τέρμα πια στην κοροϊδία, δουλειά για όλους-μόρφωση-υγεία» οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν στην είσοδο τον υπουργό.

Όπως μεταδίδει το lesvospost, τα συνθήματα και ο παλμός των συγκεντρωμένων ενόχλησαν φαίνεται τη διεξαγωγή των εγκαινίων με αποτέλεσμα να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου.

Σημειώνει επίσης ότι αγωνιστική «υποδοχή» προετοίμασαν το εργατικό κέντρο, μέλη σωματείων και το ΠΑΜΕ Υγειονομικών στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Πολάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης πρόκειται για το μοναδικό νοσοκομείο του νησιού, κατασκευής του 1931, και πλέον επεκτείνεται με την κατασκευή δύο νέων κτιρίων συνολικού εμβαδού 1.828 τ.μ. και 2.758 τ.μ. Επίσης, εκσυγχρονίστηκαν τα δύο κτίρια της παλαιάς πτέρυγας συνολικού εμβαδού 6.048 τ.μ. και 2.230 τ.μ. Όλα τα παραπάνω, μέσω του έργου «Αναδιαρρυθμίσεις - Επεκτάσεις και Προμήθεια - Εγκατάσταση Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης» που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Βίντεο του lesvospost με την «θερμή» υποδοχή στον Πολάκη: