Σφοδρή κριτική στο Μεγάρο Μαξίμου και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο ασκεί ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη και τους χειρισμούς του Μαξίμου.

Ο ευρωβουλευτής, με αναρτήσεις του στο twitter, εστιάζει αρχικά και κριτικάρει την απαίτηση του Πάνου Καμμένου που ζητάει από τον Γιώργο Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα λέγοντας: "Ο Πάνος Καμμένος ζητάει την παραίτηση του βουλευτή Λαζαρίδη λόγω της ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ. Ο ίδιος το 2014 είχε δεχτεί την προσχώρηση στην K.O. των ΑΝΕΛ του βουλευτή Νικολόπουλου που είχε εκλεγεί με την ΝΔ το 2012. 1/2"

"Όποιος φεύγει κρατώντας την έδρα του χαρακτηρίζεται «αποστάτης». Όποιος έρχεται φέρνοντας μαζί και την έδρα του είναι ευπρόσδεκτος. Θαυμάστε λογική Καμμένου. 2/2", αναφέρει επίσης.

Ο κ. Χρυσόγονος συνέχισε την "επίθεση", εκθέτοντας την κυβέρνηση για τα σενάρια αποστασίας και τα επιχειρηματικά συμφέροντα σχολιάζοντας ότι: "Το Μαξίμου βλέπει επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη χωρίς να τα κατονομάζει. Όταν πριν λίγους μήνες η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν ωραία και καλά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά."

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: