«Η αποστολή μου είναι Εθνική Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι αν ο λαός με τιμήσει, πάω στις Βρυξέλλες και λειτουργώ για όλους τους Έλληνες», είπε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.
«Όταν αγωνίζεσαι για κονδύλια για την Ελλάδα και για την οικονομία της Ελλάδος, δεν λες τα κονδύλια θα 'ρθούνε για Δεξιούς, Αριστερούς, Κεντρώους, ΠΑΣΟΚτζήδες κ.λπ. Αγωνίζεσαι για την Ελλάδα. Φανέλα Εθνικής», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

O Γιώργος Αυτιάς  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 11-04-24


Τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς στα Παραπολιτικά 90,1 

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Γιώργος Αυτιάς μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 fm, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε:

Η αποστολή μου είναι Εθνική Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι αν ο λαός με τιμήσει πάω στις Βρυξέλλες και λειτουργώ για όλους τους Έλληνες. Όταν αγωνίζεσαι για κονδύλια για την Ελλάδα και για την οικονομία της Ελλάδος, δεν λες τα κονδύλια θα 'ρθούνε για Δεξιούς, Αριστερούς, Κεντρώους, ΠΑΣΟΚτζήδες κ.λπ. αγωνίζεσαι για την Ελλάδα. Φανέλα Εθνικής.

Εγώ φοράω τη φανέλα της Εθνικής, η εντολή του προέδρου είναι «ξέρεις οικονομικά, τράβα μπρος». Η εντολή του Μητσοτάκη για μένα είναι εθνική αποστολή.