Νέα δεδοµένα δηµιουργεί στον ΣΚΑΪ η επικείµενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά για την Ευρωβουλή.

Οι αντικαταστάσεις των παρουσιαστών

Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρώτο µέληµα της διοίκησης του Νέου Φαλήρου είναι η αντικατάσταση του έµπειρου δηµοσιογράφου στην πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου, µε τον Ακη Παυλόπουλο να θεωρείται ακλόνητο φαβορί.

Σε ό,τι αφορά την αντικατάστασή του στο «Σήµερα», στο πλευρό του Δηµήτρη Οικονόµου, φαίνεται πως η περίπτωση της Νατάσας Γιάµαλη κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους.

Το σενάριο για νέες εκπομπές

Την ίδια στιγµή, ο επικεφαλής του ενηµερωτικού τµήµατος, Βασίλης Παπαδρόσος, φέρεται να συζητά µε τη «σιδηρά κυρία» του καναλιού του Νέου Φαλήρου, Εύη Κουτσαυτάκη, το σενάριο ενίσχυσης του ενηµερωτικού προγράµµατος µε την προσθήκη δύο νέων εκποµπών στη ζώνη 12-2 και 4-6.

Σε περίπτωση υιοθέτησης του σχετικού πλάνου, µένει να φανεί ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα επιλεγούν για την παρουσίαση (οι συζητήσεις αφορούν µια σειρά από εναλλακτικές τόσο εντός όσο και εκτός καναλιού) και τι µέλλει γενέσθαι µε την εκποµπή της Φαίης Σκορδά, που έχει ενεργό συµβόλαιο µέχρι το ερχόµενο καλοκαίρι και για την οποία έχουν ακουστεί ουκ ολίγα σενάρια για τον τρόπο µε τον οποίο θα αξιοποιηθεί περαιτέρω στην παρούσα σεζόν.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 3/2/2024