Για τον στρατό, την πολιτική, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. «Είναι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA. Παράλληλα ανέφερε ότι «δεν είναι σίγουρος για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών», ενώ ο ίδιος «δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους υποψήφιους των ευρωεκλογών». Υπογράμμισε ωστόσο ότι στις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή.

Δηλώνοντας έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας, σημείωσε ότι «η ειρωνεία του Μητσοτάκη για τη στρατιωτική μου θητεία προσβάλλει την ομογένεια και όσους θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07y41uf5s09)

 

 «Ήρθα στην Ελλάδα επειδή έγινα αρχηγός κόμματος, για να προσφέρω», υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε ότι οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι σε άριστο επίπεδο.

Για τη θητεία του, δε, είπε ότι έκανε και αγγαρεία κατά τη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται, δηλαδή υπηρεσία στα μαγειρεία και λάντζα.

 «Η στράτευση θα έπρεπε να έχει και κοινωνικό ρόλο και να διαρκεί τρεις μήνες», σημείωσε, ενώ οι στρατεύσιμοι «θα έπρεπε να πληρώνονται περισσότερο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκλειψε τη συνέντευξη με ένα μήνυμα προς τον θάλαμό του στο στρατόπεδο: «2Α11», ήταν το μήνυμα.