Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Την μεγάλη έκπληξη όμως στην εκδήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκη. Όταν μάλιστα έκανε την εμφάνισή του, επικράτησε αναταραχή στην αίθουσα με την Έφη Αχτσιόγλου να λέει αμήχανα… «γεια σου Στέφανε» και ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Τερζής είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θα σας δώσω τον λόγο στη συνέχεια».

Δείτε φωτογραφίες: 

ekdilosi_kasselakis_kentroaristera1
ekdilosi_kasselakis_kentroaristera2
ekdilosi_kasselakis_kentroaristera3
ekdilosi_kasselakis_kentroaristera4

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου υπό την αιγίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», έχει προκαλέσει αναταραχή και δυσαρέσκεια στους κόλπους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα: Γιούχαραν τον Κασσελάκη κατά την είσοδο του στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

Παρόντες είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Αντώνης Κοτσακάς, ο Χάρης Τσιόκας, ο Σπύρος Κανέλλης. Από την Νέα Αριστερά στο θέατρο Άλφα βρίσκονται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Θεανώ Φωτίου, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Νίκος Βίτσας, ο Κώστας Πουλάκης. Από το ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, η Κατερίνα Μπατζελή, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, ο Δημήτρης Κουσελάς, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, η Έφη Πάγκαλου. Στην εκδήλωση βρίσκονται επίσης ο Γιάννης Σγουρός, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Δημήτρης Βερβεσός, ο Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Νίκος Φωτόπουλος (ΔΕΗ).

Δείτε φωτογραφίες: 

ekdilosi_kentroaristera6
ekdilosi_kentroaristera2
ekdilosi_kentroaristera3
ekdilosi_kentroaristera4
ekdilosi_kentroaristera5
ekdilosi_kentroaristera1




«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

ekdilosi_kentroaristera_temponeras1
ekdilosi_kentroaristera_temponeras2

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ekdilosi_kentroaristeras_tsaklotos23

«Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και προσερχόμαστε με μεγάλη χαρά. Οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μία πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε βίντεο: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz43shjw6gt5)

«Προσερχόμαστε με την αυτοπεποίθηση των ιδεών μας, τη δύναμη των ιδεών του ΠΑΣΟΚ. Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις στις αγωνίες του κόσμου» δήλωσε από την πλευρά του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, πριν μπει στο θέατρο «Άλφα».

Δείτε βίντεο: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz43v4sl6xzt)