Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποιεί ότι Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος, αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Διονύσης Καλαματιανός.

«Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά», τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση. «Επίσης ορίστηκε αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη», αναφέρει στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι παραίτησης της Αθηνάς Λινού


Ο Διονύσης Καλαματιανός διαδέχεται την Αθηνά Λινού, η οποία ανακοίνωσε την παραίτησή της από τον Τομέα και μάλιστα, όπως δήλωσε, δεν βρίσκεται στην θέση εδώ και τρεις εβδομάδες. Μιλώντας στον Real FM, η κυρία Λινού τόνισε ότι οι λόγοι της παραίτησης της δεν είναι πολιτικοί, σε ένα μομεντουμ που η κυβέρνηση, ωστόσο, εστιάζει στα ζητήματα παιδείας με την εισαγωγή μη κρατικών πανεπιστημίων.