Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, απάντησε σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η πελάτισσα του φέρεται να έχει αγοράσει σπίτι αξίας 650.000 ευρώ, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το σκάνδαλο ‘’Qutargate’’ σε  βάρος της - Τι λέει για τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Με παρέμβασή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή είπε ότι η πελάτισσά του «πάντα αντιμετώπιζε με μεγάλη εντιμότητα όλα τα θέματα στη ζωή της. Ξαφνικά βρέθηκε μέσα σε αυτήν τη δίνη, χωρίς να γνωρίζει τις πρώτες ημέρες τι είχε συμβεί. Και παράλληλα όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της, δικηγόροι και φίλοι, της έλεγαν "ομολόγησε ότι είσαι ένοχη και σε δύο ημέρες θα είσαι δίπλα στην κόρη σου"».

Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το πρώτο που τη ρώτησε τότε, πριν από περίπου έναν χρόνο, ήταν εάν είχε διαπράξει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται. Σε περίπτωση που απαντούσε καταφατικά, τη συμβούλευσε να ομολογήσει. Ωστόσο, της ξεκαθάρισε πως «εάν δεν το έχεις διαπράξει, θα δώσεις μαζί μου τη μάχη για την αθωότητά σου».

Όπως είπε ο έμπειρος δικηγόρος, το δημοσίευμα αυτό αντανακλά «την αμηχανία των διωκτικών Αρχών του Βελγίου» και διερωτήθηκε γιατί η πελάτισσά του δεν έχει δικαστεί ακόμη. «Μας έκρυβαν αποδεικτικό υλικό, ότι ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης μιλάει και αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ο Παντσέρι λέει πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της κυρίας Καϊλή ήταν δικά του και τα φύλαγε -δυστυχώς, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει- ο μοιραίος αυτός άνθρωπος για τη ζωή της, ο πρώην σύντροφός της», είπε.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Το σπίτι που έχει αγοράσει η Εύα Καϊλή είναι 50 τ.μ και είναι κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο - Δεν ισχύει ότι τα έχει βρει με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

«Είμαστε κοντά στη λύση του συμφώνου συμβίωσης. Δεν ισχύει ότι τα έχουν ξαναβρεί. Σας το λέω κατηγορηματικά», ξεκαθάρισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τη σχέση της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όσον αφορά το σπίτι που αγόρασε η Εύα Καϊλή, τόνισε ότι πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο. «Έχω πάει δημοσιογράφους (στο σπίτι) και το έχουν δει. Και είναι 50 τετραγωνικά μέτρα. Είναι σε μια περιοχή κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο και έχει αγοραστεί με δάνειο από βελγική τράπεζα», σημείωσε.

Ανέφερε ακόμη ότι τα σπίτια είναι δύο. «Δύο μικρά σπίτια που έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από τις Αρχές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και επειδή πλέον βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει αυτή η κατηγορία, κάθονται και μιλούν γι' αυτό το σπίτι».