Ο κύβος ερρίφθη για τη νέα ζωή της Εύας Καϊλή. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, εν μέσω της περιπέτειάς της με το μέγα σκάνδαλο Qatargate.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε πως ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι παίζει σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, είχε αποφασίσει να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση.

Οι εξελίξεις και η παρατεταμένη κράτησή της ενδεχομένως να την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Θεσσαλονικιά πολιτικός θα προχωρήσει στη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον άλλοτε αγαπημένο της.

«Η σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι τυπική» είπε λακωνικά ο συνήγορος της Εύας Καΐλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε εκπομπή του Alpha, περιγράφοντας εμμέσως τα συναισθήματά της. Σαφώς οι δυο τους έχουν ένα παιδί, ωστόσο φαίνεται πως είναι το μοναδικό που τους δένει πλέον.

Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η διαδικασία της λύσης του συμφώνου θα προχωρήσει εξαιρετικά σύντομα.

«Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Τζόρτζι. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί» συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η οικογενειακή της κατάσταση δεν είναι το μοναδικό της μέλημα, αφού η Εύα Καϊλή επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο Στρασβούργο και συγκεκριμένα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις διεργασίες που γίνονται, καθώς πρέπει να ξεκαθαριστεί τι της επιτρέπεται και τι όχι, εφόσον η πρώην αντιπρόεδρος είναι υπόδικη.

«Έγινε ένας διάλογος με τον ανακριτή ότι πρέπει να της επιτραπεί να πηγαίνει και στο Στρασβούργο. Θέλει να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο» είπε, ενώ περιέγραψε μια συγκινητική στιγμή για την ίδια, καθώς σε άτυπη συνάντηση με ευρωβουλευτές και παλιούς συνεργάτες, όλοι την υποδέχτηκαν με θετική διάθεση: «Την Τετάρτη το βράδυ που ήμουν στις Βρυξέλλες πήγαμε με την Εύα Καϊλή στο στέκι των ευρωβουλευτών και είχαμε μια ανησυχία αν υπάρξει αρνητικό κλίμα. Όλοι σηκώθηκαν και τη χαιρέτησαν. Και η ίδια δεν το περίμενε» είπε, ενώ ολοκληρώνοντας άφησε μια αιχμή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. «Αισθάνεται απογοήτευση και μοναξιά για τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο Νίκος Ανδρουλάκης» ανέφερε ο ποινικολόγος.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 16/06/2023