Οι Αρχές αναζήτησαν από την στιγμή της καταγγελίας τον δολοφόνο, ωστόσο δεν τον εντόπισαν ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Ο κ. Οικονόμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, σε ερώτηση για το πως αντέδρασε η αστυνομία αφού έγινε η καταγγελία από την άτυχη 43χρονη, ανέφερε πως «έγινε η καταγγελία, η άτυχη γυναίκα μετά από την καταγγελία εγκατέστησε την εφαρμογή Panic Button, της συνέστησαν να φύγει από το σπίτι της και να πάει στην μητέρα της, οδηγία που ακολούθησε, όπως και έκανε. Η αστυνομία αναζήτησε τον δολοφόνο και στα πλαίσια του αυτοφώρου και την επόμενη ημέρα στο νησί της Σαλαμίνας, δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσει και είχαμε αυτό το τραγικό περιστατικό». 

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει το πανελλήνιο με την ψυχρότητά του ο δολοφόνος της Σαλαμίνας: “Πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη - Την ξέκανα”

Οικονόμου: Η αναζήτηση του δολοφόνου έγινε από την πρώτη στιγμή

«Η αναζήτηση του δολοφόνου έγινε από την πρώτη στιγμή» υπογράμμισε και πάλι ο υπουργός, ενώ στην ερώτηση για το πως δεν κατάφεραν να τον βρουν σε έναν τόπο σαν τη Σαλαμίνα ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα ερευνήσουμε για το αν έγιναν όλα σωστά, όμως σας λέω ότι μετά μέχρι στιγμής στοιχεία τα γεγονότα είναι όπως τα περιέγραψα».

Στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει ΕΔΕ ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «θα ακολουθηθούν όλα αυτά που πρέπει».