Σοκάρει το πανελλήνιο η κυνικότητα του δράστη της δολοφονίας της Σαλαμίνας με την οποία παραδέχεται ότι δολοφόνησε την 43χρονη συντρόφό του, Γεωργίας. Τα όσα περιγράφει φίλη της 43χρονης που γνώριζε και τον δράστη παγώνουν το αίμα. Πρόκειται για φίλη της Γεωργίας, με την οποία είχαν γνωριστεί στο σχολείο όπου πήγαιναν τα παιδιά τους και η οποία γνώριζε και τον γυναικοκτόνο, καθώς ήταν οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε ότι η Γεωργία είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον γυναικοκτόνο και ότι ο δράστης φερόταν απρεπώς και στο παιδί της.

 «Στην αρχή της σχέσης τους δήλωνε ευτυχισμένη και έλεγε ''βρήκα τον άνθρωπό μου, είμαι ερωτευμένη, τα πάω καλά''. Μετά από λίγο καιρό, όμως, διακρίναμε ένταση και εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα και μου έλεγε πως είχε χτυπήσει. Τον κάλυπτε συνέχεια. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει», είπε η γυναίκα.

 «Πολλές φορές σχολίαζε το παιδί με ανεπίτρεπτα επίθετα, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα, το πείραζε, του έριχνε καρπαζιές στο κεφάλι. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι στάδιο έχει φτάσει το πείραγμα. Εκείνος πάντα την απειλούσε ότι θα την καταγγείλει, θα τη χωρίσει, ''θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, θα σε μαζεύουν από τα χαντάκια'', της έλεγε», είπε χαρακτηριστικά η φίλη της Γεωργίας, και συμπλήρωσε: «Πάντα το βράδυ όμως τους βρίσκαμε μαζί».

Γυναικοκτόνος Σαλαμίνας: «Άδειασα το όπλο, μπαπ, μπαπ, μπαπ»

Η φίλη της Γεωργίας περιέγραψε και τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία της και τα όσα της είπε ο δράστης, όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο, πριν συλληφθεί και ενώ ακόμη θεωρούνταν ύποπτος.

Όπως ανέφερε η ίδια, αρχικά έκανε τον ανήξερο, όμως η συμπεριφορά του ήταν ανησυχητικά κυνική.

«Τον πήρα και του είπα ''τι έκανες, ρε;''. Έκανε πως δεν συνέβαινε τίποτα. Όταν του είπα ότι η Γεωργία είναι νεκρή, μου είπε ''ε, πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη''. ''Πας καλά; Δεν σε βλέπω να ταράζεσαι'', του είπα, ''δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;'', και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, στη συνέχεια της τηλεφώνησε και τη ρωτούσε τι έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης, με την ίδια να ενημερώνει την αστυνομία για την επικοινωνία τους.

Η ίδια ανέφερε ότι από την ΕΛ.ΑΣ. της ζήτησαν να του τηλεφωνήσει ξανά, προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει το στίγμα του, και τότε ο δράστης τής είπε ότι πήγαινε σπίτι της, να πιούν καφέ.

 «Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι, να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας, και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο» σημείωσε η γυναίκα, ενώ πρόσθεσε:

 «Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε ''τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα, μπαπ, μπαπ, μπαπ. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου, νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι και έξι-επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο Χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή''».

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπως της είπαν, και λίγο αργότερα ένας αστυνομικός ειδοποίησε ότι ο 71χρονος είχε συλληφθεί.

 «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Τελείωσαν τα βάσανά της. Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει λίγο νωρίτερα», κατέληξε η φίλη της 43χρονης.