Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Ανδρέας Δρυμιώτης, σχετικά με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. ‘’Ο Στέφανος Κασσελάκης πάσχει από ναπολεοντισμό, έχει πιστέψει ότι έχει μία μεγαλοσύνη’’ τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός πολιτικός αναλυτής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα.

Ο κ. Δρυμιώτης βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό «One Channel» και στην εκπομπή «Εδώ», όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τις δημοσκοπήσεις, αλλά και το ΠΑΣΟΚ που όπως τόνισε ''δεν κερδίζει'' τα αναμενόμενα.

''Ένα κόμμα που ξεκίνησε απο το 3% έφτασε 35% μετά πήγε στο 31%, μετά στο 21%, μετά στο 17% και τώρα είναι δημοσκοπικά στο 12%, αυτό δεν είναι black Friday, είναι black black Friday'' είπε ο κ. Δρυμιώτης αναφερόμενος στην ατάκα του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέρουμε έχει τελειώσει, είπε ο Ανδρέας Δρυμιώτης: Δεν φαίνεται να κερδίζει τον Μητσοτάκη ο Κασσελάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέρουμε έχει τελειώσει. Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη με σύνθημα ''μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη'', ωστόσο δεν φαίνεται αυτό» υπογράμμισε ο κ. Δρυμιώτης.

«Από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο κ. Κασσελάκης κάνει περισσότερο κακό παρά καλό» τόνισε αναφερόμενος στις πρόσφατες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

‘’Ο Στέφανος Κασσελάκης πάσχει από ναπολεοντισμό -Πιστεύω κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ’’

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα ο Στέφανος Κασσελάκης όταν και αν ολοκληρωθεί η διάσπαση να φτιάξει ένα κεντρώο ή ένα διαφορετικό κόμμα και να κερδίσει νέες ψήφους ο κ. Δρυμιώτης απάντησε:

«Έχω την εντύπωση ότι αυτή ήταν η προσδοκία αυτών που ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ένας άνθρωπος που πήγε σε μία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του (παρουσίαση βιβλίου Ξενοφώντα Κοντιάδη ''Το φαινόμενο Κασσελάκης'') και σηκώθηκε να φύγει πριν την αποφώνηση, είναι γκαφατζής. Δεν μπορεί να προσβάλεις το ακροατήριο που ήρθε να σε ακούσει σε μία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν σου. Γιατί να πας σε γεύμα με τον κ. Βαξεβάνη; Ο άνθρωπος πάσχει από ναπολεοντισμό, έχει πιστέψει ότι έχει μία μεγαλοσύνη και δεν δίνει καμία σημασία. Και δεν είναι μόνο αυτή η γκάφα. Πιστεύω κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στο σχόλιό του ο Ανδρέας Δρυμιώτης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη.

‘’Τον Κασσελάκη το εξέλεξαν απεγνωσμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως στην Αργεντινή τον Χαβιέρ Μιλέι’’

Μάλιστα ο Ανδρέας Δρυμιώτης συνέκρινε την εκλογή του ακροδεξιού Χαβιέρ Μιλέι με την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πριν 30 χρόνια η Αργεντινή μπήκε σε μία περιπέτεια και έβγαλαν κάποιον που τάζει τα πάντα. Έτσι εξελέγη και ο Κασσελάκης, από τους απεγνωσμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ»

Δρυμιώτης για Ανδρουλάκη: Είναι μονοθεματικός, άλλα τον ρωτάνε άλλα απαντάει

Ο κ. Δρυμιώτης σχολιάζοντας γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει το αναμενόμενο κέρδος από την δημοσκοπική βύθιση του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αρχικά πως «διάβασα ένα τρολ πριν λίγες ημέρες. ''Ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες Ανδρουλάκη ως καταπραϋντικό για να κοιμάσαι''. Εγώ από μαζοχισμό τις έχω δει όλες. Ο άνθρωπος άλλα τον ρωτάνε άλλα απαντάει. Το θέμα των υποκλοπών πολιτικά έχει κριθεί. Ποινικά δεν έχει κριθεί. Ο κόσμος αν τον ρωτήσεις σήμερα, το απασχολεί η ακρίβεια».

Δείτε το βίντεο του One Channel: