Με καλή διάθεση, αλλά με την ίδια ρητορική και με το επικοινωνιακό του χάρισμα να επανέρχεται μετά το… πολιτικό δράμα του Σαββατοκύριακου για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο χάρηκε την ηλιόλουστη μέρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά έδωσε και συνέντευξη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε για  την καθιερωμένη βόλτα από το Θησείο έως τη Βουλή και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Live News. Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αφορούσαν κυρίως το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο απάντησε και σε ερωτήσεις για την πολιτική του, την οποία όπως είπε δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει ακόμη, καθώς όπως δήλωσε θέλει χρόνο. 

Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο της συνέντευξης Κασσελάκη: Οι on the road αποκαλύψεις για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, περαστικούς και… τουρίστες. Στο δρόμο μάλιστα πέτυχε έναν περαστικό υποστηρικτή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περιοδεύσουν μαζί σε λαϊκή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι θα δώσει το παρών στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, ενώ αναφέρθηκε και το πολυσυζητημένο βίντεο στη Μακρόνησο.

Φτάνοντας στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελακης ανέφερε ότι θα έρθει η ώρα που θα αποκτήσει κοινοβουλευτικό έδρανο, ωστόσο για την ώρα θα συνεχίσει τις εξορμήσεις στην κοινωνία.