Μια διαφορετική συνέντευξη, on the road, με την χαλαρότητα, αλλά και την αμεσότητα που τον διακρίνει, έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, στον δημοσιογράφου του MEGA, Κυριάκο Μαντούβαλο, η οποία παρουσιάστηκε στο Live News. Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να αποφύγει… τις γωνίες στον λόγο του, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει και τα ατοπήματα. Ωστόσο, το επικοινωνιακό του χάρισμα για άλλη μια φορά επιστρατεύτηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε κανέναν απ’ όσους συνάντησε στο δρόμο του χωρίς να τον «κερδίσει». 

Διαβάστε επίσης: ‘’Άνοιγμα’’ Κασσελάκη στην ομάδα της Αχτσιόγλου: ‘ΣΥΡΙΖΑ: "Τείνω χείρα φιλίας ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος" (Βίντεο)

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Κασσελάκη

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του Mega Κυριάκος Μαντούβαλος η συνάντηση με τον Κασσελάκη ήταν τυχαία, και όχι προγραμματισμένοι. Όπως είπε τον συνάντησε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κοντά στον σταθμό του μετρό της Ακρόπολης όπου ο δημοσιογράφος είχε μεταβεί για ρεπορτάζ σχετικά με τις τιμές των ενοικίων. «Θα περπατήσουμε μαζί μέχρι τη Βουλή;» τον ρώτησε ο Κυριάκος Μαντούβαλος και εκείνος το δέχθηκε εξ ου και η συνέντευξη που προέκυψε.

Είπε πως το γκελ στους ανθρώπους γύρω του και ειδικά σε μαθητές ενός σχολείου που ήταν περίπατο εκεί ήταν έντονο. «Η επαφή του με τα παιδιά ήταν εξαιρετική» είπε και πρόσθεσε πως η στάση του κ. Κασσελάκη έναντι όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ (Φίλη, Τσακαλώτου κλπ) είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την στάση του έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, του Ν. Ηλιόπουλου ή του Αλ. Χαρίτση.

Η συνέντευξη και το... περπάτημα δημοσιογράφου, οπερατέρ και Κασσελάκη, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος κράτησε σχεδόν μία ώρα.