Ο Στέφανος Κασσελάκης, επιχειρεί να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, ύστερα από την ‘’εκρηκτική’’ συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε... στο δρόμο, μίλησε στην εκπομπή Live News στο MEGA και κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: ‘’Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης θέλουν να είναι στην προσπάθεια δίπλα σας;’’.

‘’Δεν υπάρχει στενός κύκλος, η πόρτα μου είναι ανοιχτή’’, ξεκαθαρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

’Πιστεύω ότι θα το ήθελαν’’ απάντησε, ‘’και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά’’.

‘’Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς, το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούργια μέρα’’ τόνισε ακόμη ο κ. Κασσελάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, με το βλέμμα στις εσωκομματικές εξελίξεις, ότι από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να αναδείξει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αυτό ακριβώς το απόσπασμα, με την πρόσκληση στην ομάδα Αχτσιόγλου, η κριτική της οποίας υπήρξε εξόχως σκληρή, καθώς μίλησε για ‘’επιχειρήματα βγαλμένα από τη φαρέτρα της alt right, τα οποία χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης’’, σε μια ανακοίνωση που υπέγραψαν η Σία Αναγνωστοπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μερόπη Τζούφη, η Θεανώ Φωτίου και ο Αλέξης Χαρίτσης.