Στις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση Κασσελάκη να τεθούν οι διαγραφές των «4» σε εσωκομματικό δημοψήφισμα, αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (10/11) στο One Channel.

«Η παλιά σειρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρεται μόνη της, αποσύρεται παρά τη θέλησή της, με διατάγματα, εμμέσως με πραξικόπημα, γιατί είναι βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού» καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. «Οι διαγραφές δεν είναι επιτρεπτές από το καταστατικό του κόμματος», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμοι στον ΣΥΡΙΖΑ για συνεδρίαση - θρίλερ: Όλα ανοιχτά και αποστάσεις κορυφαίων από το δημοψήφισμα Κασσελάκη

Αναφερθείς στην ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη περί δημοψηφίσματος, αφού σχολίασε σκωπτικά να μην φτάσει στον αριθμό των διαγγελμάτων του Μητσοτάκη, ο Μάκης Μπαλαούρας είπε πως το έκανε παράτυπα.

Ο πρώην βουλευτής προειδοποίησε επίσης πως διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε πως το μυαλό του πάει μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φτιάξει ένα κόμμα που θα είναι ο μόνος κυρίαρχος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: