Για τα επόμενα βήματά του στην πολιτική αλλά και τη μουσική νέα καριέρα του μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Κουβαρά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει τι θα έχει η νέα του σελίδα στην πολιτική. Σημειώνει ότι πολλοί φίλοι και ψηφοφόροι του τον κάλεσαν στο τηλέφωνο ρωτώντας τον αν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τον προέτρεψαν. Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2023, στις οποίες δεν επανεξελέγη. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δηλώνει στην εκπομπή πως «έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από το ΠΑΣΟΚ, δεν το έκανα για συναισθηματικούς λόγους». Ταυτόχρονα, για τα επόμενα βήματά του στην πολιτική δηλώνει πως θέλει να προσφέρει στην πατρίδα του και γι’ αυτό διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 20 Νοεμβρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Εκτός από την πολιτική, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη στη μουσική. Μερικούς μήνες νωρίτερα από την ίδια εκπομπή είχε αναφέρει πως ξεκίνησε να μαθαίνει ντραμς, ενώ εξέφρασε τη θέλησή του να παίξει live σε κάποιο ελληνικό πανηγύρι. Έτσι κι έγινε στις 14 Αυγούστου, αφού, όπως αποκάλυψε, τη δήλωσή του αυτή άκουσε μουσικός ατζέντης. Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει «ψώνιο στη μουσική» και ύστερα από πρόσκληση βρέθηκε στη σκηνή ελληνικού πανηγυριού με τραγουδιστή τον Χρήστο Μενιδιάτη. Πολλοί θαμώνες, όπως μας λέει, ήρθαν για να ακούσουν αυτόν και ο ίδιος δεν τους απογοήτευσε χορεύοντας μαζί τους μέχρι τα χαράματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ανδρέας Λοβέρδος: Στο πανηγύρι που έπαιξα, υπήρχαν παρέες που ήρθαν να με ακούσουν

Για τα επόμενα βήματά του στην πολιτική αλλά και τη μουσική του νέα καριέρα μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 και τον Γιώργο Κουβαρά, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: https://youtu.be/8WVxXq2_kDI #parapolitikagr #parapolitika901 #milisemou Andreas Loverdos

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023

Με την ιδιότητά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλά και για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Όπως επισημαίνει, «η μήτρα της παγκόσμιας βίας βρίσκεται στη Μέση Ανατολή» και γι’ αυτόν τον λόγο ο πόλεμος αυτός δημιουργεί πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από εκείνον μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εκπομπής, ο Ανδρέας Λοβέρδος δίνει ραντεβού τον επόμενο μήνα στην εκπομπή «Μίλησέ μου» και τον Γιώργο Κουβαρά, καθώς τότε θα αναφερθεί διεξοδικά στα νέα του πολιτικά βήματα και ταυτόχρονα θα έχει κυκλοφορήσει τραγούδι στο οποίο θα συμμετάσχει στην ενορχήστρωση

Δείτε όλη τη συνέντευξη: