Το τρίπτυχο «ενότητα - πρόταση - δράση» για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλάβει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να κάνει αποτίμηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, επαναλαμβάνοντας ότι απέδωσε η ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος στα προοδευτικά σχήματα στον δεύτερο γύρο, επιφέροντας το πρώτο ισχυρό ρήγμα στο σύστημα Μητσοτάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα θέματα που θα θίξει ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναφερθεί στις επόμενες κινήσεις του κόμματος και θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάγκη ανανέωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος. Η προσπάθεια θα είναι πολύπλευρη: διαρκής αποδόμηση των κυβερνητικών πεπραγμένων αλλά και θετικές προοδευτικές προτάσεις σε κάθε τομέα πολιτικής, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες και τη συμμετοχή της κοινωνίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναφερθεί στη διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και στα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ αναμένεται να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη,

Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης θα κάνει δηλώσεις στον απόηχο των δημοσιευμάτων περί έντασης μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Αλέξη Χαρίτση στη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί στην είδηση περί ακόμα μιας άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη.