Δεύτερη θητεία στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας ως εκπρόσωπός της θα έχει ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος με το 57,69% των ψήφων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 καταμετρημένο, έχει ποσοστό 58,86%, με τον Σπύρο Σκιαδαρέση να ακολουθεί εκ του μακρόθεν, δηλαδή 13,07%. 


«Οι πολίτες μάς έδωσαν την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα προς το μέλλον. Την εντολή αυτή θα τιμήσουμε, με διαρκή προσπάθεια, με έργο και αποτελέσματα. Και κυρίως, με ενότητα». Αυτό τόνισε, σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα, το χρώμα της προκοπής».



Ειδικότερα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε: «Απόψε είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων "ευχαριστώ" προς τους 700.000 πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας. Η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, το 2019 έκανε το πρώτο βήμα. Σήμερα, όμως, έκανε το δεύτερο και πιο αποφασιστικό.

Οι πολίτες μάς έδωσαν την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα προς το μέλλον. Την εντολή αυτή θα τιμήσουμε, με διαρκή προσπάθεια, με έργο και αποτελέσματα. Και κυρίως, με ενότητα. Γιατί το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα. Το χρώμα της προκοπής. Και η Δυτική Ελλάδα έχει μόνο μια κατεύθυνση: Μπροστά».

Επίσης, ο Νεκτάριος Φαρμάκης ανακοίνωσε ότι μετά το εκλογικό κέντρο της Πάτρας θα επισκεφθεί τα αντίστοιχα εκλογικά κέντρα του Πύργου και του Αγρινίου και πρόσθεσε: «Από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά, γιατί μόνο με δουλειά θα πάμε μπροστά».