Ξεπερνά το 10% η ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την εικόνα στις κάλπες των Περιφερειακών εκλογών να διαμορφώνεται ως εξής:

Στην Περιφέρεια Αττικής, με ενσωμάτωση 31,14% προς το παρόν ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να κυριαρχεί των υποψηφίων του από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 46,2%. Έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 16,1%.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο 30,15% της ενσωμάτωσης προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Χρήστος Μέτιος, με ποσοστό 41,56% ενώ έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χριστόδουλος Τοψίδης με 34,69%.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 35,7% προηγείται ο Στεφανής Αλκιβιάδης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ με ποσοστό 40,32%, ενώ ο υποψήφιος που προς το παρόν καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, Κωνσταντίνος Μουτζούρης προέρχεται από τη ΝΔ, ωστόσο κατέρχεται στις εκλογές με ανεξάρτητο συνδυασμό, και καταλαμβάνει έως τώρα το 33,92%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο νυν περιφερειάρχης και υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης φαίνεται να διατηρεί τη θέση του από τον πρώτο γύρο, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 26,94%, πετυχαίνοντας προς το παρόν ποσοστό 59,79%. Στη δεύτερη θέση ο Σπυρίδων Σκιαδαρέσης, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνει 12,86%

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Καρχιμάνης Αλέξανδρος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, νυν περιφερειάρχης, επίσης φαίνεται να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 31,72%, πετυχαίνοντας προς το παρόν ποσοστό 55,59%. Δεύτερος στην κούρσα των εκλογών είναι ο Στέφος Ιωάννης, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 12,16%

*Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ