Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, πραγματοποιεί περιοδεία στη Ρόδο, που υπέστη τεράστιες καταστροφές από τις μεγάλες πυρκαγιές.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, επισκέφθηκε την παραλία της Αγίας Μαρίνας. «Εδώ διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σε λειτουργία εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, για τις οποίες μας ενημέρωσαν ότι λειτουργούν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, με κατάληψη δημόσιου χώρου, με παραβίαση της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων και, όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί πρόσφατα, με παραβιάσεις των όρων υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας», τονίζει o πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει πως οι ξαπλώστρες και τα τραπέζια μέσα στη θάλασσα λειτουργούν κανονικά, αναρτώντας και δύο πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες με εικόνες «καραμπινάτων» αυθαιρεσιών στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι όπως ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο, «το Εργατικό Κέντρο αλλά και κοινωνικοί φορείς και πρωτοβουλίες, η Τεχνική Επιθεώρηση Εργασίας, και συνολικά η Πολιτεία, δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και υπάρχει πολλαπλή παραβίαση των κανόνων δικαίου και της νομοθεσίας».

«Νομίζω ότι μπορεί ο κ. Γεωργιάδης αλλά και ο κ. Μητσοτάκης να έρθουν να διαπιστώσουν τι σημαίνει προστασία του υγιούς ανταγωνισμού, του δημόσιου χώρου, της εργασίας και του περιβάλλοντος», προσθέτει ο Σωκράτης Φάμελλος.

Για να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Ιδού η Ρόδος, κ. Μητσοτάκη! Εμείς ήρθαμε και είδαμε ότι δυστυχώς όλα αυτά τα οποία καταγγέλθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες στα μέσα ενημέρωσης ισχύουν και σήμερα και λειτουργούν».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου:

Στο πλαίσιο της περιοδείας μας στην πυρόπληκτη #Ρόδο, ήρθαμε στην #παραλία της Αγίας Μαρίνας. Εδώ διαπιστώσαμε ότι...

Δημοσιεύτηκε από Φάμελλος Σωκράτης στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023