Στα χαρακώματα βρίσκονται για ακόμα μια μέρα τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ με την Ελληνική Λύση και τους Σπαρτιάτες να συνεχίζουν απτόητοι τον κομματικό τους ανταγωνισμό.

Την αρχή έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος που κατά την τοποθέτησή του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης άφησε ξανά αιχμές στα κόμματα που δεν υπέγραψαν τις πέντε προτάσεις που κατάθεσε για τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

«Πολλοί βούρκωσαν αλλά δεν υπέγραψαν την εξεταστική μας για την τραγωδία στα Τέμπη. Πολλοί επικαλούνται τον θεό, άλλοι τη δημοκρατία, άλλοι τον δικαιωματισμό, αλλά δεν υπέγραψαν την εξεταστική, δεν πειράζει…», είπε χαρακτηριστικά πετώντας το γάντι στους «Σπαρτιάτες».

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, τον λόγο πήρε ο Βασίλης Στίγκας των Σπαρτιατών, ο οποίος απάντησε πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δεν λαμβάνονται μέσω facebook και email.

«Για να συνεργαστείς και να κάνεις εξεταστικές δεν κάνεις μέσω facebook και email. Γίνονται σε γραφείο και αποφασίζονται από κοινού από τα ενδιαφέροντα μέλη. Δεν μπορούν κάποιοι να απειλούν με μηνύσεις και απειλές. Δεν φοβήθηκα και ούτε τώρα θα φοβηθώ», είπε.