Ένα απρόοπτο με την υγεία του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα, συνέβη στην τρίτη ημέρα της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, προκαλώντας αναστάτωση στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενόσω βρισκόταν στο Βήμα της Βουλής ένιωσε έντονη δυσφορία και από τις εκφράσεις του προσώπου του φάνηκε να νιώθει έντονο πόνο.

Άμεσα συνάδελφοί του βουλευτές από όλα τα κόμματα έσπευσαν να τον βοηθήσουν με τον ίδιο να δηλώνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για λίγα λεπτά, έως ότου ο ΓΓ του ΚΚΕ αισθανθεί καλύτερα. 

Όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα που ακολουθούν εκτός από τον ιατρό της Βουλής και τους υπαλλήλους τον κ.Κουτσούμπα έσπευσαν να βουηθήσουν ο βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, ο οποίος είναι ιατρός, όπως και η βουλευτής Τζίνα Οικονόμου επίσης ιατρός, στο Βήμα ανέβηκαν ακόμη ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.


Ευτυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανήλθε στο Βήμα και ολοκλήρωσε την ομιλία του και με έντονη αίσθηση χιούμορ σχολίασε το περιστατικό, καταχειροκροτούμενος από τους συναδέλφους του. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας επρόκειτο για σπασμό και σχολίασε πως δεν είναι εφικτό να χάσει κιλά, όπως του συνέστησαν.

«Μας κοψοχολιάσατε» του είπε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τασούλας, με τον ίδιο να λέει χαριτολογώντας «το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο». 

Δείτε τις εικόνες από την Ολομέλεια της Βουλής

5927377

5927355__1_

5927348

5927342

5927321

5927326

5927312