«Στόχος του ΠΑΣΟΚ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως δυναμική είναι το ΠΑΣΟΚ να αντιστρέψει τους όρους και να είναι ο άλλος πόλος απέναντι στη ΝΔ.

Την ίδα στιγμή εκτίμησε πως η διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρή και στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Παπαδοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1

Ερωτηθείς ποιος είναι στο στόχος του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο στόχος νομίζω ότι σιγά-σιγά δρομολογείται και ο στόχος είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είμαστε Δελαπατρίδες να λέγαμε ότι ο στόχος είναι να γίνουμε κυβέρνηση όλα αυτά γίνονται βήμα –βήμα. Η δυναμική αυτή την ώρα για το ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να αντιστρέψει τους όρους και να είναι ο άλλος πόλος στη ΝΔ. Εκτιμώ ότι αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό αν δεν γίνει τώρα, που η αίσθησή μου είναι ότι η διαφορά θα είναι πάρα-πάρα πολύ μικρή με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι στις ευρωεκλογές εμείς θα είμαστε μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ. Σταδιακά η αντιστροφή των συσχετισμών δρομολογείται.

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Χρειάζεται αντιπολίτευση και χρειάζεται μια αντιπολίτευση η οποία να έχει προοπτικές. Η τετραετία δεν θα είναι εύκολη, δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, η ανοχή που υπάρχει από την ΕΕ για όλες τις χώρες της Ευρώπης σε σχέση με το τι θα γίνεται με τη δημοσιονομική προσαρμογή και με τα μέτρα, η χαλαρότητα αυτή που λόγω της πανδημίας και του πολέμου δεν θα συνεχιστεί για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, δεν ξέρω τι μέτρα θα χρειαστεί η κυβέρνηση και αν θα χρειαστεί να πάρει, σίγουρα δεν θα μπορεί να δίνει αφειδώς αυτά τα pass που έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν πιστεύω ότι θα είναι μια εύκολη τετραετία.